Welke producten zijn veilig?

VEBON-NOVB hecht er waarde aan u als consument en gebruiker van blusdekens goed voor te lichten. Daarom vindt u op deze site de blusdekens die wel geheel voldoen aan de norm EN 1869 en derhalve veilig te gebruiken zijn. Naast blusdekens vindt u hier ook brandblussers die aan de eisen voldoen en geschikt zijn voor het blussen van frituurbranden.


Voor de op de website vermelde producten steekt VEBON de handen in het vuur! De dekens en vetblussers die op deze site staan vermeld, zijn allen getest door testhuizen die - net als de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit - de norm EN 1869 als referentiekader hebben genomen. Als bewijs staat het testrapport per blusdeken of vetblusser ook op deze site!

Niet alleen goede blusdekens zijn geschikt om een frituurbrand mee te blussen. Een brandblusser met klasse F is eveneens zeer geschikt om een frituurbrand mee te blussen. Deze brandblussers worden ook wel vetbrandblussers genoemd. Hieronder vindt u een overzicht van goede blusdekens en vetbrandblussers.

Wilt u geen risico lopen? Kies dan voor kwaliteit en kies voor een blusdeken en/of een brandblusser (in ieder geval klasse F) van een van de leveranciers uit onderstaand overzicht.

VEBON heeft gecontroleerd of deze producten aan alle kwaliteitscriteria voldoen en de producten zijn onderzocht en getest door een onafhankelijke instantie. Het betreft een eerste overzicht van producten die na onze oproep direct zijn aangemeld door leveranciers en zijn voorzien van afdoende certificaten/testrapporten. Bij aanmelding van nieuwe producten onder overlegging van certificaten/testrapporten wordt het overzicht aangepast en is daarom aan wijziging onderhevig.

Klik hieronder op categorie blusdeken of vetbrandblusser en zoek vervolgens op product- of leveranciersnaam.

Als u de zoekvelden leeg laat dan wordt een totaaloverzicht getoond.

Hier volgt database

Product

Moyne Roberts 2 ltr. ABF type MWF-20

CategorieBrandblusser | Schuim
Europese Norm (EN)
NEN-EN 3
 114
LeverancierSmeba Brandbeveiliging
 Bijsterhuizen 2028
 6604 LJ
 Wijchen
Rijkstypekeur2194/1
Waar te koop ?
OnlineSmeba Brandbeveiliging